Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dot 2 Dot

Film, 2014, 89 minuten
Dot 2 Dot
Een taaldocent die net in Hong Kong is aangekomen, is gefascineerd door de mysterieuze 'verbind-de-punten'-graffiti in metrostations en wil weten waar dit vandaan komt.
De film Dot 2 Dot is uitgebracht in 2014 en duurt 89 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Inspirerend, Romantisch, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dot 2 Dot op Moviemeter

Score: 3,14 van de 5

Xiao, een introverte lerares Putonghua (Mandarijn), heeft moeite met het vinden van rust na haar verhuizing van Noord-China naar het drukke en flitsende Hong Kong. Ze ontwikkelt een fascinatie voor een als straatkunst gemaskeerde serie van punt tot punt puzzels, die verspreid zijn over de metrostations van Hong Kong en andere stedelijke symbolen. Al snel ontdekt Xiao dat de puzzels verbonden zijn met de immer evoluerende en monumentale cultuur van de metropool.

Dot 2 Dot op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A girl from Northern China, who comes to Hong Kong for teaching Putonghua, starts exploring the surrounding and history of her new city when she determines to find out the boy behind the mysterious dot to dot graffiti outside every subway station.

Acteurs in Dot 2 Dot

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Kantonees [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Dot 2 Dot

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.