Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dot 2 Dot

Film, 2014, 89 minuten
Dot 2 Dot
Een taaldocent die net in Hong Kong is aangekomen, is gefascineerd door de mysterieuze 'verbind-de-punten'-graffiti in metrostations en wil weten waar dit vandaan komt.
De film Dot 2 Dot is uitgebracht in 2014 en duurt 89 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Inspirerend, Romantisch, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dot 2 Dot op Moviemeter

Score: 3,14 van de 5

Xiao, een introverte lerares Putonghua (Mandarijn), heeft moeite met het vinden van rust na haar verhuizing van Noord-China naar het drukke en flitsende Hong Kong. Ze ontwikkelt een fascinatie voor een als straatkunst gemaskeerde serie van punt tot punt puzzels, die verspreid zijn over de metrostations van Hong Kong en andere stedelijke symbolen. Al snel ontdekt Xiao dat de puzzels verbonden zijn met de immer evoluerende en monumentale cultuur van de metropool.

Dot 2 Dot op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A girl from Northern China, who comes to Hong Kong for teaching Putonghua, starts exploring the surrounding and history of her new city when she determines to find out the boy behind the mysterious dot to dot graffiti outside every subway station.

Acteurs in Dot 2 Dot

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Kantonees [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Dot 2 Dot

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.