Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DOTA: Dragon's Blood

Tv-serie, 2022
DOTA: Dragon's Blood
Een getroubleerde, maar dappere Drakenridder moet zijn drakenkracht gebruiken om een dodelijke demon te stoppen in dit epische fantasyverhaal gebaseerd op de onlinegame.
De tv-serie DOTA: Dragon's Blood is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. First Class' en 'Thor'. Geschikt voor 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in DOTA: Dragon's Blood

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Filipijns;Frans;Japans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals DOTA: Dragon's Blood

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.