Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DOTA: Dragon's Blood

Tv-serie, 2022
DOTA: Dragon's Blood
Een getroubleerde, maar dappere Drakenridder moet zijn drakenkracht gebruiken om een dodelijke demon te stoppen in dit epische fantasyverhaal gebaseerd op de onlinegame.
De tv-serie DOTA: Dragon's Blood is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. First Class' en 'Thor'. Geschikt voor 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in DOTA: Dragon's Blood

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Filipijns;Frans;Japans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals DOTA: Dragon's Blood

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wrestlers
In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.
Spy Ops
Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.
Baby Gorilla Cam
Neem een kijkje in het gorillaverblijf van Cleveland Metroparks, waar twee nieuwe baby's zich aanpassen aan het leven in de troep. (Live-evenement in het Engels.)
Live to 100: Secrets of the Blue Zones
Reis de wereld rond met schrijver Dan Buettner en ontdek vijf unieke gemeenschappen waar mensen een buitengewoon lang en kleurrijk leven leiden.
Heart of Invictus
Volg een groep deelnemers die traint voor de Invictus Games van 2022, een wereldwijd sportevenement opgezet door Prince Harry voor gewonde militairen.