Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dr. Jekyll and Sister Hyde

Film, 1971, 97 minuten
Dr. Jekyll and Sister Hyde
Terwijl hij onderzoek doet naar de menselijke levensduur, ontwikkelt dr. Henry Jekyll ongewild een formule die hem verandert in een gevaarlijke, verleidelijke vrouw.
De film Dr. Jekyll and Sister Hyde is uitgebracht in 1971 en duurt 97 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Dr. Jekyll and Sister Hyde

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Dr. Jekyll and Sister Hyde

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curse of the Witching Tree
Wanneer een familie in een afgelegen boerderij gaat wonen, gebeuren er vreemde dingen. Mondjesmaat geeft het huis zijn angstaanjagende verleden prijs.
Baratometrajes 2.0: El futuro del cine hecho en España
Onderzoek hoe sociale, politieke en economische factoren de Spaanse filmindustrie hebben gevormd en hoe ze iedereen beïnvloeden, van makers tot distributeurs.
All My Loving
In deze klassieke documentaire met interviews met leden van de Beatles, The Who, Cream en meer wordt de stand van popmuziek in 1968 geanalyseerd.
Don't Breathe 2
Een blinde veteraan traint zijn adoptiedochter om opgewassen te zijn tegen elk gevaar. Maar dan worden de twee overvallen door een wraakzuchtige figuur uit het verleden.
Curse of Chucky
Chucky, de angstaanjagende pop met de geest van een bekende seriemoordenaar, is terug: Nica ontvangt een mysterieus pakket, maar besteedt er weinig aandacht aan.