Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dracula Untold

Film, 2014, 92 minuten
Dracula Untold
In dit verhaal moet een middeleeuwse krijger en heerser vampier worden om de Ottomaanse invallers te verjagen uit zijn land.
De film Dracula Untold is uitgebracht in 2014 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Duister, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dracula Untold op Moviemeter

De vijftiende eeuw. De jonge prins Vlad Tepes (Luke Evans) leidt samen met zijn gezin een gelukkig leven en heerst over een klein koninkrijk. Wanneer de door hem gevestigde vrede wordt bedreigd door een moordlustige sultan reist Vlad af naar de Broken Tooth berg, waar hij een oeroude tovenaar tegenkomt. De twee sluiten een deal, de prins krijgt de kracht en snelheid om zijn vijanden te vernietigen, maar zal daardoor een onstilbare dorst naar menselijk bloed hebben. Hij wordt daarbij de eerste vampier die de wereld ooit gezien heeft: Dracula.

Dracula Untold op IMDB

Score: 6,3 van de 10

At the turn of the century, the young lord Vlad and his family live a peaceful life ruling over their small kingdom, but when a Turk warlord demands from Vlad a thousand boys and his son to create an army Vlad seeks a terrible power that will allow him to protect his kingdom and family from the Turks at a terrible cost.

Acteurs in Dracula Untold

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Dracula Untold

Van Helsing

Van Helsing

(2004)

300

300

(2007)

47 Ronin

47 Ronin

(2013)

Dredd

Dredd

(2012)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.