Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dragged Across Concrete

Film, 2018, 158 minuten
Dragged Across Concrete
Twee taaie politieagenten die om geld verlegen zitten nadat ze zijn geschorst voor het mishandelen van een verdachte, duiken de keiharde criminele onderwereld in.
De film Dragged Across Concrete is uitgebracht in 2018 en duurt 158 minuten. Met Mel Gibson ('Braveheart') en Vince Vaughn ('Wedding Crashers'). Geregisseerd door S. Craig Zahler ('Bone Tomahawk'). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Offbeat, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dragged Across Concrete op IMDB

Score: 7 van de 10

Once two overzealous cops get suspended from the force, they must delve into the criminal underworld to get their proper compensation.

Acteurs in Dragged Across Concrete

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Dragged Across Concrete

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.