Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dragged Across Concrete

Film, 2018, 158 minuten
Dragged Across Concrete
Twee taaie politieagenten die om geld verlegen zitten nadat ze zijn geschorst voor het mishandelen van een verdachte, duiken de keiharde criminele onderwereld in.
De film Dragged Across Concrete is uitgebracht in 2018 en duurt 158 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Offbeat, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dragged Across Concrete op IMDB

Score: 7 van de 10

Once two overzealous cops get suspended from the force, they must delve into the criminal underworld to get their proper compensation.

Acteurs in Dragged Across Concrete

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Dragged Across Concrete

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
The Last Thing He Wanted
Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.
The Body
Een rechercheur onderzoekt de verdwijning van een lichaam uit een mortuarium in deze mysterieuze en duizelingwekkende remake in Hindi van een Spaanse thriller.
Midsommar
Een rouwende vrouw gaat met haar vriend en zijn collega's van de universiteit naar een afgelegen Zweeds dorpje dat niet zo'n idyllische leefgemeenschap is als het lijkt.