Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DRAGON PILOT: Hisone & Masotan

Tv-serie, 2018
DRAGON PILOT: Hisone & Masotan
Een in de Gifu-luchtbasis verborgen draak kiest de nieuwe rekruut van de zelfverdedigingsluchtmacht Hisone Amakasu als zijn piloot.
De tv-serie DRAGON PILOT: Hisone & Masotan is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DRAGON PILOT: Hisone & Masotan op IMDB

Score: 7,1 van de 10

When a young girl with a personality disorder meets a dragon, her life is set on a new course. To learn how to fly this dragon and work on her disorder (to accidentally say innocent things that hurt people). She learns to work alongside other Dragon pilots (D-Pilots) and makes many relationships, alongside her dragon, Masotan.

Acteurs in DRAGON PILOT: Hisone & Masotan

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans [Origineel];Spaans (Spanje);Japans - Audiodescriptie;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals DRAGON PILOT: Hisone & Masotan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2
Tristan ziet Lancelot voor de eerste keer sinds hun tragische ongeluk en moet zijn innerlijke demonen leren bezweren om het leven van zijn moeder te redden.
Yakitori: Soldiers of Misfortune
De aarde is gekoloniseerd door een superieure buitenaardse beschaving. In de hoop op een betere toekomst sluit Akira zich aan bij de vervangbare Yakitori-infanterie.
MAKE MY DAY
Op een geïsoleerde ijzige planeet die een mooie toekomst belooft, worden gevangenen gedwongen een zeldzame energiebron op te graven die leidt tot een dodelijke ontdekking.
Detective Conan: The Culprit Hanzawa
In deze spin-offparodie op 'Detective Conan' verhuist een moordlustige verdachte met een zwart silhouet naar de criminele plaats Beika.
Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre
Junji Ito is de maestro van de horrormango en brengt in deze huiveringwekkende selectie een aantal van zijn meest bizarre, verontrustende en angstaanjagende verhalen.