Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DRAGON PILOT: Hisone & Masotan

Tv-serie, 2018
DRAGON PILOT: Hisone & Masotan
Een in de Gifu-luchtbasis verborgen draak kiest de nieuwe rekruut van de zelfverdedigingsluchtmacht Hisone Amakasu als zijn piloot.
De tv-serie DRAGON PILOT: Hisone & Masotan is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DRAGON PILOT: Hisone & Masotan op IMDB

Score: 7,1 van de 10

When a young girl with a personality disorder meets a dragon, her life is set on a new course. To learn how to fly this dragon and work on her disorder (to accidentally say innocent things that hurt people). She learns to work alongside other Dragon pilots (D-Pilots) and makes many relationships, alongside her dragon, Masotan.

Acteurs in DRAGON PILOT: Hisone & Masotan

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans [Origineel];Spaans (Spanje);Japans - Audiodescriptie;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals DRAGON PILOT: Hisone & Masotan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.
Drifting Home
Tijdens een noodlottige zomer moet een groep basisschoolkinderen in een op drift geraakt, verlaten flatgebouw bij zichzelf te rade gaan om de ​weg terug naar huis te vinden.
Cyberpunk: Edgerunners
In een corrupte toekomst vol cybernetische implantaten wil een getalenteerde, maar roekeloze straatjongen een vogelvrij verklaarde huurling worden: een edgerunner.
Bee and PuppyCat
Op een betoverend magisch eiland beleven de impulsieve Bee en haar pluizige vriend vele avonturen terwijl ze voor een intergalactisch uitzendbureau werken.
Pokémon Master Journeys: The Series
Terwijl Ash zich door het Kroningswereldkampioenschap vecht, gaat Goh verder met zijn missie om elke Pokémon te vangen. Samen zijn ze op weg naar avontuur!