Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dragon's Dogma

Tv-serie, 2020
Dragon's Dogma
Ethan is nu een Herrezene en gaat achter de draak aan die zijn hart heeft gestolen. Maar na elke strijd met een demon verliest hij iets van zijn menselijkheid.
De tv-serie Dragon's Dogma is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Duister, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Dragon's Dogma

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Japans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Dragon's Dogma

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.
The Violence Action
Overdag is ze een gewone, lieve studente, 's nachts is ze een parttime huurmoordenaar die op het punt staat geconfronteerd te worden met haar moeilijkste doelwit ooit.
Run for the Money
In een race tegen de klok proberen beroemde deelnemers wanhopig de in het zwart geklede Jagers te slim af te zijn en kans te maken op een steeds hogere geldprijs.