Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Draken: Drakenracers

Film, 2014, 26 minuten, 246.610 beoordelingen
Draken: Drakenracers
Het avontuur van Hoe tem je een draak wordt vervolgd als de jacht op een verloren schaap verandert in een spannende wedstrijd.
De film Draken: Drakenracers is uitgebracht in 2014 en duurt 26 minuten. Deze familiefilm is een vervolg op de leuke film Hoe tem je een draak en kwam als eerste uit de bus toen de film opende. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Draken: Drakenracers op Moviemeter

Hiccup en zijn vrienden proberen op hun vliegende draken schapen te vangen. Het gaat er fanatiek aan toe. Er ontstaat een strijd over wie de meeste schapen kan vangen.

Draken: Drakenracers op IMDB

Score: 7 van de 10

Dawn of the Dragon Racers, is a short film describing how Dragon Racing was invented. Hiccup and all his friends from the dragon academy fight about who really invented it.

Acteurs in Draken: Drakenracers

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Draken: Drakenracers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
Chupa
Tijdens een bezoek aan familie raakt een jongen bevriend met een mythisch wezen dat zich op de ranch van zijn grootvader schuilhoudt. Zo begint hij aan het avontuur van zijn leven.
Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur
Als een ooievaar een berenjong op het verkeerde adres aflevert, is het aan Patrick de beer en Oscar de haas om de baby naar zijn ouders te brengen.
The Magician's Elephant
Een vastberaden jongen accepteert de uitdaging van een koning om drie onmogelijke taken uit te voeren in ruil voor een magische olifant en de kans om zijn lot te veranderen.
The Boss Baby
A kid finds himself at the center of a sinister corporate plot when his parents bring home a baby who only talks business when they're not around.