Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Draken: Drakenracers

Film, 2014, 26 minuten, 246.610 beoordelingen
Draken: Drakenracers
Het avontuur van Hoe tem je een draak wordt vervolgd als de jacht op een verloren schaap verandert in een spannende wedstrijd.
De film Draken: Drakenracers is uitgebracht in 2014 en duurt 26 minuten. Deze familiefilm is een vervolg op de leuke film Hoe tem je een draak en kwam als eerste uit de bus toen de film opende. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Draken: Drakenracers op IMDB

Score: 7 van de 10

Dawn of the Dragon Racers, is a short film describing how Dragon Racing was invented. Hiccup and all his friends from the dragon academy fight about who really invented it.

Acteurs in Draken: Drakenracers

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Draken: Drakenracers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Angry Birds 2
Vijanden worden vrienden wanneer de biggen en de vogels een wapenstilstand sluiten om samen te vechten tegen een geduchte nieuwe vijand die al hun huizen bedreigt.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Carmen Sandiego: Stelen of niet stelen
Jij stuurt de actie aan in deze opwindende interactieve special en helpt Carmen om Zack en Ivy te redden uit de handen van VILE die hen bij een overval gevangennam.
Sylvanian Families: Everyone's Big Dream Flying in the Sky
Binnen de Hazelnut Chipmunk Family is Dominic een kleine jongen die heel graag speelt, maar op een groot moment op een gedenkwaardige dag een stuk volwassener wordt.