Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dream Boat

Documentaire, 2017, 92 minuten
Dream Boat
Op een cruise voor homoseksuele mannen ontsnappen 5 passagiers van diverse nationaliteiten even aan hun families en cultuur om te feesten en na te denken over het leven.
De documentaire Dream Boat is uitgebracht in 2017 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dream Boat op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Eenmaal per jaar ontmoeten ongeveer 2000 mannen elkaar op de 'Dream Boat', een cruiseschip exclusief voor homoseksuele mannen. De reizigers boeken hun reis op het schip om verschillende redenen. Zoals Dipankar uit India die aan zijn gearrangeerde huwelijk wil ontsnappen en op zoek is naar zijn droomman. Anderen worden vervolgd in hun thuisland vanwege hun seksuele geaardheid en uiterlijk. Phillipe echter zit in een rolstoel te kijken naar de mannen op het schip als een soort surrogaatfamilie, omdat zijn eigen familie alle contact met hem heeft verbroken.

Dream Boat op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Once a year, the Dream Boat sets sail - a cruise only for gay men. Far from their families and political restrictions, we follow five men from five countries on a quest for their dreams. ...

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Arabisch;Engels;Turks

Meer zoals Dream Boat

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Man on the Other Side
In deze spionagethriller wordt een West-Duitse secretaresse in de Koude Oorlog opgepakt door de geheime politie als ze haar vriend helpt bij het stelen van overheidsdocumenten.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.