Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dream Boat

Documentaire, 2017, 92 minuten
Dream Boat
Op een cruise voor homoseksuele mannen ontsnappen 5 passagiers van diverse nationaliteiten even aan hun families en cultuur om te feesten en na te denken over het leven.
De documentaire Dream Boat is uitgebracht in 2017 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dream Boat op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Eenmaal per jaar ontmoeten ongeveer 2000 mannen elkaar op de 'Dream Boat', een cruiseschip exclusief voor homoseksuele mannen. De reizigers boeken hun reis op het schip om verschillende redenen. Zoals Dipankar uit India die aan zijn gearrangeerde huwelijk wil ontsnappen en op zoek is naar zijn droomman. Anderen worden vervolgd in hun thuisland vanwege hun seksuele geaardheid en uiterlijk. Phillipe echter zit in een rolstoel te kijken naar de mannen op het schip als een soort surrogaatfamilie, omdat zijn eigen familie alle contact met hem heeft verbroken.

Dream Boat op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Once a year, the Dream Boat sets sail - a cruise only for gay men. Far from their families and political restrictions, we follow five men from five countries on a quest for their dreams. ...

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Arabisch;Engels;Turks

Meer zoals Dream Boat

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.