Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DREAM HOUSE

Film, 2011, 92 minuten, 3.330 beoordelingen
DREAM HOUSE
Will verlaat het hectische Manhattan voor een rustig plaatsje in New England, maar ontdekt dan dat er in zijn nieuwe huis enkele wrede moorden zijn gepleegd.
De film DREAM HOUSE is uitgebracht in 2011 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DREAM HOUSE op Moviemeter

Score: 2,84 van de 5

De succesvolle uitgever Will Atenton (Daniel Craig) stopt met zijn baan in New York om, samen met zijn vrouw Libby (Rachel Weisz) en twee dochters, te verhuizen naar een schilderachtig dorpje in New England. Maar dan komen ze erachter dat in hun perfecte huis een moeder en haar kinderen zijn vermoord. Het hele dorp is van mening dat haar man, de enige overlevende, de dader is. Wanneer Will deze tragedie onderzoekt, komt zijn enige aanwijzing van Ann Paterson (Naomi Watts). Zij is een buurvrouw die goed bevriend was met de familie. Will en Ann proberen samen het verontrustende mysterie op te lossen.

DREAM HOUSE op IMDB

Score: 6 van de 10

Soon after moving into their seemingly idyllic new home, a family learns of a brutal crime committed against former residents of the dwelling.

Acteurs in DREAM HOUSE

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals DREAM HOUSE

Obsessed

Obsessed

(2009)

The Roommate

The Roommate

(2011)

The Secret

The Secret

(2012)

Prisoners

Prisoners

(2013)

Solace

Solace

(2015)

Gone Girl

Gone Girl

(2014)

Knock Knock

Knock Knock

(2015)

Rebirth

Rebirth

(2016)

Mercy

Mercy

(2016)

Clinical

Clinical

(2017)

Christine

Christine

(2016)

Lavender

Lavender

(2016)

I.T

I.T

(2016)

Iris

Iris

(2016)

The Drowning

The Drowning

(2016)

Inconceivable

Inconceivable

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
Glitch Techs
Twee tieners werken in een gamewinkel als dekmantel voor hun werkelijke taak: jagen op videogamemonsters die zijn uitgebroken in de echte wereld.