Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dreamland

Film, 2020, 101 minuten
Dreamland
In een berooid stadje in Texas in het hart van de Dust Bowl biedt een jonge boer onderdak aan een voortvluchtige bankrover en helpt haar te ontsnappen.
De film Dreamland is uitgebracht in 2020 en duurt 101 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Bitterzoet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dreamland op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Academy Award® nominee Margot Robbie (Once Upon a Time in Hollywood) "is fantastic" (Indiewire) in this "dazzling" (Hollywood Reporter) love story set amidst America's struggle during the Great Depression. Eugene Evans (Finn Cole, "Peaky Blinders") dreams of escaping his small Texas town when he discovers a wounded, fugitive bank robber (Robbie). Torn between claiming the bounty for her capture and his growing attraction to the seductive criminal, Eugene must make a decision that will forever affect the lives of everyone he's ever loved. Travis Fimmel (Warcraft), Kerry Condon (Avengers: Infinity War), Darby Camp ("Big Little Lies"), and Lola Kirke (American Made) also star in this "beautifully shot coming-of-age story" (Indiewire).

Acteurs in Dreamland

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Dreamland

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
Colors of Evil: Red
Het lichaam van een meisje wordt gevonden op een strand in het Poolse Tricity. Een officier van justitie gaat samen met de moeder van het slachtoffer op zoek naar de waarheid.