Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DreamWorks How to Train Your Dragon Legends

Tv-serie, 2011, 903.144 beoordelingen
DreamWorks How to Train Your Dragon Legends
In deze korte animaties leren Hikkie en zijn vrienden meer over de verschillende soorten draken en Rochel gaat op zoek naar een hele speciale draak.
De tv-serie DreamWorks How to Train Your Dragon Legends is uitgebracht in 2011.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DreamWorks How to Train Your Dragon Legends op IMDB

Score: 7 van de 10

Prepare for high-flying adventures with Hiccup, Toothless and the rest of the Dragon Trainers. Meet new dragons, learn the secrets of the legendary Boneknapper and see what is in store for the holidays on the festive island of Berk.

Acteurs in DreamWorks How to Train Your Dragon Legends

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals DreamWorks How to Train Your Dragon Legends

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kitti Katz
Drie tienermeisjes veranderen in moedige katachtige superhelden om de wereld te beschermen tegen een kwade Egyptische godin, maar hebben ook gewoon tijd voor voetbaltraining.
LEGO® DREAMZzz
Mateo, Izzie en hun vrienden belanden in de Droomwereld, een rijk van magie en fantasie waar ze hun creativiteit moeten gebruiken om duistere krachten te bestrijden.
Larva Family
De larvenfamilie krijgt uitbreiding. Er komt een babyrups in het leven van Rood en Geel, waardoor ze snel alles moeten leren over het ouderschap en vieze dingen.
Mermaze Mermaidz
Wanneer Mystic City haar magische glans verliest, moeten vijf bevriende zeemeerminnen hun talenten gebruiken en kleuren veranderen om hun geliefde thuisplek te redden.
My Little Pony: Tell Your Tale
De Mane 5 zijn terug! Sunny gaat samen met haar ponyvrienden op nog meer avonturen terwijl ze samen leven, leren en plezier maken in Hoefdorp aan Zee.