Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar

Tv-serie, 2005, 563.951 beoordelingen
DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar
Heel Madagaskar is in feeststemming in deze verhalen met thema's als Valentijnsdag en Kerstmis, waarin alle populaire dieren meespelen.
De tv-serie DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar is uitgebracht in 2005. Herken je de stemmen van Ben Stiller, Jada Pinkett Smith en Chris Rock in deze hilarische animatie? Deze tv-serie is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Dreamworks Happy Holidays from Madagascar is a TV series starring Kim Jung Hyun. Madagascar goes wild with holiday spirit in this set of Valentine's Day and Christmas-themed tales featuring everyone's favorite animal characters.

Acteurs in DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

LOL House of Surprises
Royal Bee verrast haar beste vriendinnen door hun favoriete restaurant te kopen en er een leuke uitgaansplek van te maken. Dit project barst van de plotwendingen!
Deepa & Anoop
Een vrolijk meisje zorgt samen met haar van kleur veranderende olifant voor muziek, plezier en kattenkwaad in Mango Manor, het hotel van haar Indiase familie.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Big Tree City
Een team dierenhelden met speciale vaardigheden en snelle voertuigen werkt samen om Big Tree City veilig te houden en de lastigste problemen van de stad op te lossen.
Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Ga mee met coole kat Oggy en speelse olifant Piya op maffe en hartverwarmende avonturen – met een drietal kakkerlakken die er alles aan doen om het plezier te bederven!