Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar

Tv-serie, 2005, 563.951 beoordelingen
DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar
Heel Madagaskar is in feeststemming in deze verhalen met thema's als Valentijnsdag en Kerstmis, waarin alle populaire dieren meespelen.
De tv-serie DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar is uitgebracht in 2005. Herken je de stemmen van Ben Stiller, Jada Pinkett Smith en Chris Rock in deze hilarische animatie? Deze tv-serie is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Dreamworks Happy Holidays from Madagascar is a TV series starring Kim Jung Hyun. Madagascar goes wild with holiday spirit in this set of Valentine's Day and Christmas-themed tales featuring everyone's favorite animal characters.

Acteurs in DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Little Pony: Vertel je verhaal
De Mane 5 zijn terug! Sunny gaat samen met haar ponyvrienden op nog meer avonturen terwijl ze samen leven, leren en plezier maken in Hoefdorp aan Zee.
We Lost Our Human
Door een Glitch zijn alle mensen weg! Kun jij de verwende broer en zus Pud en Ham helpen om naar het centrum van het universum te reizen om het te fixen?
Karate Sheep
Twee slimme schapen gebruiken karate en geavanceerde gadgets om de kudde te beschermen tegen een hongerige wolf die vastbesloten is hen allemaal op te eten.
Mijn vader, de premiejager
An intergalactic bounty hunter takes dad duty to new extremes when his two kids accidentally hitch a ride with him to outer space and crash his mission.
Princess Power
Prinsessenvriendjes uit vier verschillende fruitrijken (Blauwe Bessen, Kiwi, Ananas en Frambozen) komen in actie om hun werelden beter te maken.