Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar

Tv-serie, 2005, 563.951 beoordelingen
DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar
Heel Madagaskar is in feeststemming in deze verhalen met thema's als Valentijnsdag en Kerstmis, waarin alle populaire dieren meespelen.
De tv-serie DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar is uitgebracht in 2005. Herken je de stemmen van Ben Stiller, Jada Pinkett Smith en Chris Rock in deze hilarische animatie? Deze tv-serie is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Dreamworks Happy Holidays from Madagascar is a TV series starring Kim Jung Hyun. Madagascar goes wild with holiday spirit in this set of Valentine's Day and Christmas-themed tales featuring everyone's favorite animal characters.

Acteurs in DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals DreamWorks - Prettige feestdagen vanuit Madagascar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kongsuni and Friends
Een meisje met heldere ogen en haar maatje, een magische uil, gaan op avontuur. Betoverende krachten en creatieve ideeën zorgen voor belangrijke lessen.
Mech Cadets
Een underdogtiener sluit zich aan bij een groep jonge cadetten die een band aangaat met Robo Mechs uit de ruimte om de aarde te verdedigen tegen buitenaardse indringers.
Supa Team 4
Vier tieners met een heel gewoon leven op de middelbare school worden door een voormalige spion gevraagd voor een superheldenteam. Hun opdracht? De wereld redden.
Kitti Katz
Drie tienermeisjes veranderen in moedige katachtige superhelden om de wereld te beschermen tegen een kwade Egyptische godin, maar hebben ook gewoon tijd voor voetbaltraining.
LEGO® DREAMZzz
Mateo, Izzie en hun vrienden belanden in de Droomwereld, een rijk van magie en fantasie waar ze hun creativiteit moeten gebruiken om duistere krachten te bestrijden.