Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DreamWorks Spooky Stories

Tv-serie, 2009, 993.365 beoordelingen
DreamWorks Spooky Stories
Shrek daagt zijn vrienden uit met enge spookverhalen verteld in een spookkasteel. Later worden Ginormica en de Monsters geconfronteerd met buitenaardse pompoenen.
De tv-serie DreamWorks Spooky Stories is uitgebracht in 2009. Deze tv-serie is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DreamWorks Spooky Stories op IMDB

Score: 6 van de 10

In these spooktacular stories, your favorite DreamWorks characters from the blockbuster hits Shrek and Monsters vs. Aliens return in these chilling tales for the whole family.

Acteurs in DreamWorks Spooky Stories

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals DreamWorks Spooky Stories

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kitti Katz
Drie tienermeisjes veranderen in moedige katachtige superhelden om de wereld te beschermen tegen een kwade Egyptische godin, maar hebben ook gewoon tijd voor voetbaltraining.
LEGO® DREAMZzz
Mateo, Izzie en hun vrienden belanden in de Droomwereld, een rijk van magie en fantasie waar ze hun creativiteit moeten gebruiken om duistere krachten te bestrijden.
Larva Family
De larvenfamilie krijgt uitbreiding. Er komt een babyrups in het leven van Rood en Geel, waardoor ze snel alles moeten leren over het ouderschap en vieze dingen.
Mermaze Mermaidz
Wanneer Mystic City haar magische glans verliest, moeten vijf bevriende zeemeerminnen hun talenten gebruiken en kleuren veranderen om hun geliefde thuisplek te redden.
My Little Pony: Tell Your Tale
De Mane 5 zijn terug! Sunny gaat samen met haar ponyvrienden op nog meer avonturen terwijl ze samen leven, leren en plezier maken in Hoefdorp aan Zee.