Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DreamWorks: Spookverhalen

Tv-serie, 2009, 993.365 beoordelingen
DreamWorks: Spookverhalen
Shrek daagt zijn vrienden uit met enge spookverhalen verteld in een spookkasteel. Later worden Ginormica en de Monsters geconfronteerd met buitenaardse pompoenen.
De tv-serie DreamWorks: Spookverhalen is uitgebracht in 2009. Deze tv-serie is Hilarisch.

DreamWorks: Spookverhalen op IMDB

Score: 6 van de 10

In these spooktacular stories, your favorite DreamWorks characters from the blockbuster hits Shrek and Monsters vs. Aliens return in these chilling tales for the whole family.

Acteurs in DreamWorks: Spookverhalen

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals DreamWorks: Spookverhalen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts
Als de familie Roberts in Costa Rica onderzoek gaat doen naar een legende over een ​​zeemeermin, neemt Barbie een zomerbaantje in het waterpark van een sluwe eigenaar.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!
Spirit - Samen vrij: De paardenacademie
Er begint een nieuw hoofdstuk voor Lucky en haar vrienden als ze Miradero achter zich laten. Ze gaan wonen en leren in de prestigieuze Palomino Bluffs Paardrij-academie.
Buddi
De Buddi's stuiteren, draaien en glijden al giechelend door hun magische wereld. Ze leren nieuwe dingen en delen de vreugde van vriendschap.
Kleine Bheem: Kleurenfestival
Van bijzondere toneelvoorstellingen tot het strooien van kleurpoeder met vrienden, beleef het speciale Holi-lentefestival met baby Bheem.