Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DreamWorks Spooky Stories

Tv-serie, 2009, 993.365 beoordelingen
DreamWorks Spooky Stories
Shrek daagt zijn vrienden uit met enge spookverhalen verteld in een spookkasteel. Later worden Ginormica en de Monsters geconfronteerd met buitenaardse pompoenen.
De tv-serie DreamWorks Spooky Stories is uitgebracht in 2009. Deze tv-serie is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DreamWorks Spooky Stories op IMDB

Score: 6 van de 10

In these spooktacular stories, your favorite DreamWorks characters from the blockbuster hits Shrek and Monsters vs. Aliens return in these chilling tales for the whole family.

Acteurs in DreamWorks Spooky Stories

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals DreamWorks Spooky Stories

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

StoryBots: Answer Time
Heb je een vraag? De StoryBots hebben een antwoord! Ga met de nieuwsgierige vriendjes Beep, Boop, Bing, Bang en Bo op leuke avonturen om kennis te vinden voor kinderen als jij.
Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur
Na een grote storm is voedsel schaars en zijn er overal hongerige dino's. Het is aan jou om de Camp Fam te helpen overleven in deze spannende interactieve special.
Daniel Spellbound
In New York verdient een jonge speurder zijn brood met het verkopen van moeilijk te verkrijgen magische ingrediënten aan tovenaars – maar handelen in magie kan riskant zijn.
Oni: Het verhaal van de dondergodin
In een mystieke wereld van Japanse goden en geesten probeert een moedig meisje in de voetsporen van haar mysterieuze vader te treden en haar ware krachten te vinden.
Sandokan
De tot piraat omgedoopte prins Sandokan gaat dapper de zeeën op en bestrijdt schurken zodat hij naar huis kan terugkeren en zijn troon kan terugnemen.