Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Drishyam

The Sight
Film, 2015, 162 minuten
Drishyam
Een eenvoudige man wordt verdacht van moord als de zoon van een belangrijke politieambtenaar, die zijn dochter lastigviel, vermist wordt.
De film Drishyam is uitgebracht in 2015 en duurt 162 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Drishyam op Moviemeter

Score: 3,62 van de 5

Vijay Salgaonkar heeft een lokaal kabel tv-station in een afgelegen dorpje in de streek Goa. Hij is gelukkig getrouwd met Nandini en heeft twee dochters, Anju en Anu. Tijdens een kamp wordt Anju stiekem gefilmd in de badkamer met een verborgen mobieltje. De dader is Sameer, de zoon van Meera Deshmukh, de inspecteur-generaal van de lokale politie. Sameer chanteert Anju en wil dat zij hem seksuele gunsten verleent. Nandini vraagt Sameer haar familie met rust te laten, maar Sameer weigert dit en om de video te verwijderen. In een poging het mobieltje stuk te slaan slaat Anju hem met een loden pijp. Maar ze mist en raakt zijn hoofd, waardoor hij overlijdt. Er volgt een strijd met de machtige lokale politie.

Drishyam op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Vijay Salgaonkar runs a cable TV network in a remote and hilly village of Goa. He lives a happy life with his wife Nandini and two daughters. A 4th grade dropout & an orphan, Vijay has worked his way towards success with his sheer hard-work & street smartness in order to provide for his family who mean the world to him. A man of few means & needs; Vijay believes life is to be lived simplistically - his wife, while she loves him devoutly, wants Vijay's thrifty & miserly behavior to end and wants the world for her family. If there's one thing that Vijay cannot live without, it is his passion for watching films. Such is his 'filmy' obsession that he doesn't mind staying up all night at his office binging on TV movies! In a bizarre turn of events; a teenage boy goes missing; he is the son of a headstrong & no-nonsense cop; IG Meera Deshmukh and the Salgaonkar family is the prime suspect! Will a humble & middle class man, be able to protect his family from oppression of the powerful? How the family weathers the storm that ensues during the violent investigation forms the rest of the story leading to an unexpected & shocking climax.

Acteurs in Drishyam

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Drishyam

Inkaar

Inkaar

(2013)

Special 26

Special 26

(2013)

Mary Kom

Mary Kom

(2014)

Queen

Queen

(2014)

Azhar

Azhar

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

Mostly Sunny

Mostly Sunny

(2016)

Dear Zindagi

Dear Zindagi

(2016)

Maroon

Maroon

(2016)

P

P

(2006)

Shaitan

Shaitan

(2011)

Rangoon

Rangoon

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.