Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Drunk Parents

Film, 2019, 96 minuten
Drunk Parents
Twee wanhopige ouders doen er alles aan om hun financiële problemen te verbergen voor hun dochter en vrienden.
De film Drunk Parents is uitgebracht in 2019 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Drunk Parents op IMDB

Score: 3,7 van de 10

Two drunk parents attempt to hide their ever increasing financial difficulties from their daughter and social circle through elaborate neighborhood schemes.

Acteurs in Drunk Parents

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Drunk Parents

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hedefim Sensin
Een onfortuinlijke gehaktbalverkoper raakt door zijn geklets in de problemen en ontvlucht Istanbul om op een schitterend eiland een nieuw leven te beginnen.
Tall Girl
Na jaren worstelen lukt het de 1,85 m lange Jodi haar onzekerheden te overwinnen. Dan raakt de tiener verstrikt in een driehoeksverhouding op haar highschool.
Bill Burr: Paper Tiger
In een scherpe standup-special opgenomen in Londen neemt Bill Burr de verontwaardigingscultuur, mannelijk feminisme, culturele toe-eigening, robotseks en meer op de hak.
Destination Wedding
Twee misantropische, praatgrage vrijgezellen zijn tegen hun zin op weg naar een bruiloft in het wijngebied van Californië. Als ze elkaar ontmoeten, wordt het hommeles.
Time Freak
Nadat hij door zijn vriendin is gedumpt, reist een geniale tienerfysicus terug in de tijd om zijn relatie fout voor fout te fixen.