Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dry Martina

Film, 2018, 99 minuten
Dry Martina
Een merkwaardige ontmoeting met een fan en een rendez-vous met de ex-vriend van die fan voert een seksueel vrijmoedige zangeres op een wild avontuur in Chili.
De film Dry Martina is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Sensueel, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dry Martina op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Martina was a famous singer in Argentina during the late 90s, who's become completely frigid and disenchanted with love. The arrival of a so-called sister, alongside her attractive boyfriend, compel Martina to go to Chile with one objective in mind: getting back her libido.

Acteurs in Dry Martina

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Engels;Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Dry Martina

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.
Narvik
Tijdens het gevecht in WO II dat voor Hitler zijn eerste nederlaag zou betekenen, keert een Noorse soldaat terug naar huis en ontdekt een schokkende waarheid over zijn vrouw.
Dhamaka
Twee volslagen vreemden die toevallig op elkaar lijken (de één een oplichter, de ander de rijke erfgenaam van een bedrijf) strijden om de liefde van dezelfde vrouw.
JUNG_E
In een postapocalyptische nabije toekomst probeert een AI-onderzoeker een burgeroorlog te beëindigen door de hersenen van een oorlogsheld te klonen: die van haar moeder.
Les Combattantes
Frankrijk, 1914. Het Duitse leger rukt op en mannen vertrekken naar het front. Vier vrouwen kampen bij hen thuis met de desastreuze gevolgen van de oorlog.