Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Düğün Dernek

Film, 2013, 101 minuten
Düğün Dernek
Het is de eerste dag van ramadan. Op weg naar een moskee ontmoet Ismail zijn zoon, die in de gauwigheid, tot Ismails teleurstelling, een bruiloft plant.
De film Düğün Dernek is uitgebracht in 2013 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Düğün Dernek op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Ismail's son, Tarik returns to his village after long years of being away and announces that he is engaged to a Latvian woman named Nugesha and although he doesn't have the means for it, Ismail still wants to be the one who pays for the expenses of the wedding. Several problems ensue as he tries to make sure that there is enough money for the wedding.

Acteurs in Düğün Dernek

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Düğün Dernek

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.