Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Du Sie Er & Wir

Film, 2021, 88 minuten
Du Sie Er & Wir
Na een partnerruilexperiment met een 'geen seks'-regel komen vier vrienden bij elkaar in een strandhuis voor een confrontatie met de onverwachte gevolgen.
De film Du Sie Er & Wir is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 88 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Du Sie Er & Wir is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Offbeat, Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Du Sie Er & Wir

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Duits [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Du Sie Er & Wir

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Liebes Kind
Een mysterieuze vrouw ontsnapt uit haar schrijnende gevangenschap en leidt onderzoekers naar de duistere waarheid achter een onopgeloste verdwijning 13 jaar eerder.
Paradise
Een man die werkt bij een biotechbedrijf dat de tijd kan manipuleren, ziet de duistere kant hiervan als een enorme schuld zijn vrouw dwingt om 40 jaar van haar leven op te geven.
Eldorado: Everything the Nazis Hate
In deze documentaire over de verloren vrijheden na de machtsovername van Hitler wordt een glamoureuze nachtclub in Berlijn een toevluchtsoord voor de queercommunity.
Sleeping Dog
Een voormalig rechercheur die nu op straat leeft, gaat op zoek naar de waarheid nadat een nieuw sterfgeval twijfels oproept over een zogenaamd afgehandelde moordzaak.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?