Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Du Sie Er & Wir

Film, 2021, 88 minuten
Du Sie Er & Wir
Na een partnerruilexperiment met een 'geen seks'-regel komen vier vrienden bij elkaar in een strandhuis voor een confrontatie met de onverwachte gevolgen.
De film Du Sie Er & Wir is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 88 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Du Sie Er & Wir is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Offbeat, Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Du Sie Er & Wir

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Duits [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Du Sie Er & Wir

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Benjamin the Elephant
Een goedmoedige olifant en zijn beste mensenvriendje moeten samenwerken om de dierentuin van Nieuwstad te beschermen tegen een sluwe vrouw die de dierentuin wil sluiten.
Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Crooks
Een kostbare munt brengt rivaliserende bendes in Europa met elkaar in conflict, waardoor een gepensioneerde kluiskraker moet samenwerken met een gangster voor een laatste overval.
Crime Scene Berlin: Nightlife Killer
In 2012 werd de Berlijnse partyscene opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden. De moordenaar bleef spoorloos, totdat een van zijn doelwitten het overleefde.