Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Duck Butter

Film, 2018, 94 minuten
Duck Butter
Twee vrouwen hebben genoeg van oneerlijkheid in relaties en gaan voor 24 uur een intiem experiment aan. Hun romance kent zo zijn problemen naarmate de tijd verstrijkt.
De film Duck Butter is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Alia Shawkat van de serie Arrested Development speelt de hoofdrol naast Laia Costa, die werd genomineerd voor een BAFTA. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Sensueel, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Duck Butter op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Two women, who are dissatisfied with the dishonesty they see in dating and relationships, decide to make a pact to spend 24 hours together hoping to find a new way to create intimacy.

Trailer

Acteurs in Duck Butter

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Duck Butter

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.