Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dügün Dernek 2: Sünnet

Film, 2015, 107 minuten
Dügün Dernek 2: Sünnet
Ismail en zijn oude excentrieke vrienden komen in de problemen als de besnijdenis van zijn kleinzoon uitloopt op een gebeurtenis die de aandacht van de hele stad trekt.
De film Dügün Dernek 2: Sünnet is uitgebracht in 2015 en duurt 107 minuten. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dügün Dernek 2: Sünnet op IMDB

Score: 6,7 van de 10

The adventures of the box office sensation, Dügün Dernek (Unconventional Wedding) are all set to continue in Dügün Dernek 2: Sünnet (Unconventional Circumcision). After seeing his son married in the first movie of the series, Ismail is now having stress over his grandson's circumcision. When the old crew reunites, Ismail finds himself in all kinds of unthinkable trouble, and before he knows it the circumcision party has evolved into a citywide affair. Written and directed once again by Selçuk Aydemir, Dügün Dernek 2: Sünnet (Unconventional Circumcision) promises audiences plenty of nonstop laughter. As things quickly become complicated, there is even a place for romance in the rushed preparations, but this circumcision will happen, come hell or high water!

Acteurs in Dügün Dernek 2: Sünnet

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Dügün Dernek 2: Sünnet

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.