Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dukhtar

Film, 2014, 93 minuten
Dukhtar
Een jonge moeder ontvoert haar tienjarige dochtertje om haar te redden van een gedwongen huwelijk en begint een wanhopige zoektocht naar vrijheid.
De film Dukhtar is uitgebracht in 2014 en duurt 93 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dukhtar op Moviemeter

Score: 3,19 van de 5

Op vijftienjarige leeftijd werd Allah Rakhi uitgehuwelijkt aan het veel oudere stamhoofd Daulat Khan, die haar van Lahore meenam naar de bergen van Pakistan. Twintig jaar later wil haar man vrede sluiten met Tor Gul, de leider van een rivaliserende stam, en daarvoor zal hij de stamleider hun 10-jarige dochter Zainab ten huwelijk aanbieden. Allah Rakhi wil niet dat haar dochter hetzelfde meemaakt als zijzelf en ze vlucht met haar dochter naar Lahore. Ze kunnen mee met Sohail, een sympathieke vrachtwagenchauffeur. Allah Rakhi heeft de man voorgelogen over de reden van hun reis en wanneer Sohail de ware toedracht toch te weten komt, stelt zich de vraag of hij moeder en dochter nog wel verder wil helpen.

Dukhtar op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Two family clans (here just called A and B) who had a long history of hostility agreed to bury their hostility. One central point of the agreement is that the youngest girl of A (who has not really a trustworthy young male escape. After some time they feel (correctly) that their present hiding place is not safe enough, and they make a second reached puberty) will marry the oldest man of B. The girl, her mother and escape. Here they are safe and this place is never found out. But in a town there will be a large festival. In view of the many years mother and daughter had lived without fear they take the chance and go to this town. But the B clan had expected that.

Acteurs in Dukhtar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Urdu
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Dukhtar

Umrika

Umrika

(2015)

Talvar

Talvar

(2015)

Dilwale

Dilwale

(2015)

Tallulah

Tallulah

(2016)

Sand Storm

Sand Storm

(2016)

TE3N

TE3N

(2016)

Dhanak

Dhanak

(2015)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

Juana Inés

Juana Inés

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.