Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dumb and Dumber To

Una pareja más tonta
Film, 2014, 103 minuten
Dumb and Dumber To
De prettig gestoorde vrienden Harry en Lloyd zijn na 20 jaar herenigd en gaan samen op roadtrip op zoek naar een donornier en de tienerdochter van Harry.
De film Dumb and Dumber To is uitgebracht in 2014 en duurt 103 minuten. Bill Murray en Kathleen Turner zijn samen met Jim Carrey en Jeff Daniels opnieuw te zien in hun overbekende rol. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch, Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dumb and Dumber To op Moviemeter

Score: 2,73 van de 5

Na de idiote avonturen van Harry (Jeff Daniels) en Lloyd (Jim Carrey) in de komedieklassieker uit 1994, zijn de prettig gestoorde vrienden geen steek wijzer geworden. Na een grap waar Lloyd twintig jaar voor uittrekt, gaat het dommige duo samen op pad, omdat Harry net ontdekt heeft dat hij een tienerdochter heeft. Dat komt goed uit, want Harry is op zoek naar een donornier. Alleen loopt de roadtrip naar Harry's dochter niet zoals gepland.

Dumb and Dumber To op IMDB

Score: 6 van de 10

Twenty years since their first adventure, Lloyd and Harry go on a road trip to find Harry's newly discovered daughter, who was given up for adoption.

Acteurs in Dumb and Dumber To

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Dumb and Dumber To

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.