Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dumb and Dumber To

Una pareja más tonta
Film, 2014, 109 minuten
Dumb and Dumber To
De prettig gestoorde vrienden Harry en Lloyd zijn na 20 jaar herenigd en gaan samen op roadtrip op zoek naar een donornier en de tienerdochter van Harry.
De film Dumb and Dumber To is uitgebracht in 2014 en duurt 109 minuten. Bill Murray en Kathleen Turner zijn samen met Jim Carrey en Jeff Daniels opnieuw te zien in hun overbekende rol. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch, Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dumb and Dumber To op Moviemeter

Score: 2,73 van de 5

Na de idiote avonturen van Harry (Jeff Daniels) en Lloyd (Jim Carrey) in de komedieklassieker uit 1994, zijn de prettig gestoorde vrienden geen steek wijzer geworden. Na een grap waar Lloyd twintig jaar voor uittrekt, gaat het dommige duo samen op pad, omdat Harry net ontdekt heeft dat hij een tienerdochter heeft. Dat komt goed uit, want Harry is op zoek naar een donornier. Alleen loopt de roadtrip naar Harry's dochter niet zoals gepland.

Dumb and Dumber To op IMDB

Score: 6 van de 10

Twenty years since their first adventure, Lloyd and Harry go on a road trip to find Harry's newly discovered daughter, who was given up for adoption.

Acteurs in Dumb and Dumber To

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Dumb and Dumber To

Norbit

Norbit

(2007)

That's My Boy

That's My Boy

(2012)

The Do-Over

The Do-Over

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.