Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tonight You're Sleeping with Me

Film, 2023, 93 minuten
Tonight You're Sleeping with Me
Een journaliste zit vast in een passieloos huwelijk en moet kiezen tussen haar afstandelijke maar liefhebbende echtgenoot en een ex-vriend die weer in haar leven is gekomen.
De film Tonight You're Sleeping with Me is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 93 minuten. Roma Gasiorowska ('Cale szczescie') en Maciej Musial ('1899') spelen de hoofdrollen in dit romantische drama. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Tonight You're Sleeping with Me is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bitterzoet, Intiem, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Tonight You're Sleeping with Me

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Pools - Audiodescriptie;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Tonight You're Sleeping with Me

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
Mother's Day
Wanneer de zoon die ze nooit gekend heeft ontvoerd wordt, haalt voormalig special agent Nina haar dodelijke vaardigheden boven om hem te vinden - ongeacht wie haar in de weg staat.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.