Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

E il cibo va

Documentaire, 2017, 66 minuten
E il cibo va
Bourgondiërs en experts volgen hoe de Italiaanse keuken in Amerika terecht is gekomen en zich daar heeft ontwikkeld. Ze gaan in op de herkomst, verspreiding en erfenis.
De documentaire E il cibo va is uitgebracht in 2017 en duurt 66 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals E il cibo va

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Strongland
In deze reeks inspirerende documentaires wordt de krachtcultuur over de hele wereld verkend, van het platteland van Spanje tot het rotsachtige Schotland.
FYRE: The Greatest Party That Never Happened
Het Fyre Festival werd gepresenteerd als een luxe muziekevenement op een chic privé-eiland, maar mislukte volledig onder de leiding van een zelfingenomen ondernemer.
Trigger Warning with Killer Mike
In deze grappige, provocerende serie brengt rapper en activist Killer Mike zijn revolutionaire ideeën over het bereiken van sociale verandering in praktijk.
Abducted in Plain Sight
In deze true crime-documentaire valt een gezin ten prooi aan de manipulatieve charmes van een buurman, die hun tienerdochter ontvoert. Twee keer.
ReMastered: Massacre at the Stadium
Victor Jara werd in 1973 op schokkende wijze vermoord, waarna hij een krachtig symbool werd voor de Chileense strijd. Jaren later begint de zoektocht naar gerechtigheid.