Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

E.T. the Extra-Terrestrial

E.T.
Film, 1982, 119 minuten, 5.747.231 beoordelingen
E.T. the Extra-Terrestrial
In een buitenwijk raakt een eenzame jongen bevriend met een lief buitenaards wezen. Hij beschermt hem tegen de overheid en probeert hem te helpen terug naar huis te gaan.
De film E.T. the Extra-Terrestrial is uitgebracht in 1982 en duurt 119 minuten. Deze met een Oscar voor Beste film genomineerde fantasie van Steven Spielberg was een topper qua inkomsten in de jaren tachtig. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend.
6 jaar en ouder Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

E.T. the Extra-Terrestrial op Moviemeter

Score: 3,58 van de 5

De tienjarige Elliott woont samen met zijn moeder, broer en zusje in een bosrijke buitenwijk van Los Angeles. Op een dag ontdekt hij in de tuin een buitenaards wezentje. Elliott en het wezentje schrikken zich eerst te pletter, maar sluiten dan vriendschap. Elliott noemt het wezentje E.T. en verbergt het in een kast op zijn kamer. De jongen laat E.T. ook kennis maken met zijn broer en zijn zusje. E.T. raakt snel vertrouwd met het aardse leven. Toch heeft hij heimwee naar zijn planeet. Ondertussen begint de aardse atmosfeer zijn gezondheid aan te tasten. Ook Elliott voelt zich niet lekker. Hun band is immers zo hecht geworden dat ze dezelfde gevoelens ervaren.

E.T. the Extra-Terrestrial op IMDB

Score: 8 van de 10

A troubled child summons the courage to help a friendly alien escape Earth and return to his home-world.

Acteurs in E.T. the Extra-Terrestrial

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels - Audiodescriptie;Turks;Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals E.T. the Extra-Terrestrial

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up
In deze comedyspecial betuigen Jon Stewart, John Mulaney, Chelsea Handler en Dave Chappelle eer aan George Carlin, Joan Rivers, Robin Williams en Richard Pryor.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Rodrigo Sant’Anna: Cheguei
Rodrigo Sant'Anna schittert altijd op het podium, of hij nu een spectaculaire entree maakt, persoonlijke verhalen deelt of bijzondere personages tot leven brengt.