Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

E-Team

Tv-serie, 2014, 89 minuten, 55 beoordelingen
E-Team
De moedige onderzoekers van het Emergency Team van Human Rights Watch riskeren hun leven door onwettige aanvallen op burgers door wrede dictators te documenteren.
De tv-serie E-Team is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 89 minuten. Ross Kauffman, coregisseur van 'E-Team', won een Academy Award en een Emmy voor zijn documentaire 'Born into Brothels'. Deze tv-serie is Inspirerend, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

E-Team op Moviemeter

Wanneer wreedheden worden begaan door genadeloze dictators stuurt de Human Rights Watch zijn Emergencies Team van intelligente, toegewijde onderzoekers uit. Aan het front van de oorlogsgebieden in Syrië en Libië documenteren de leden van het E-Team kogelgaten, verbrande lijken en massagraven, en verzamelen ze ooggetuigenverslagen. Vervolgens riskeren ze hun leven om voor de nieuwsmedia en strafrechtbanken bewijs te leveren van wetteloze aanvallen op onschuldigen door meedogenloze regimes.

E-Team op IMDB

Score: 7 van de 10

When atrocities are committed in countries held hostage by ruthless dictators, Human Rights Watch sends in the E-Team (Emergencies Team), a collection of fiercely intelligent individuals ...

Meer zoals E-Team

Mitt

Mitt

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
Cuba's Sugar Trains
Maak een adembenemende en soms huiveringwekkende treinreis door Cuba over 19e-eeuwse spoorwegen die werden gebouwd voor de suikerindustrie van het eiland.
Formentor, el mar de las palabras
Deze documentaire onderzoekt de geschiedenis van Hotel Formentor op Mallorca, Spanje, de culturele invloed ervan en de legendarische gasten die er verbleven.
Broken Health
Temidden van de verwoestende COVID-19-pandemie proberen de Catalaanse minister van Volksgezondheid Alba Vergés en haar team de crisis onder controle te krijgen.