Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

E-Team

Tv-serie, 2014, 89 minuten, 55 beoordelingen
E-Team
De moedige onderzoekers van het Emergency Team van Human Rights Watch riskeren hun leven door onwettige aanvallen op burgers door wrede dictators te documenteren.
De tv-serie E-Team is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 89 minuten. Ross Kauffman, coregisseur van 'E-Team', won een Academy Award en een Emmy voor zijn documentaire 'Born into Brothels'. Deze tv-serie is Inspirerend, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

E-Team op Moviemeter

Wanneer wreedheden worden begaan door genadeloze dictators stuurt de Human Rights Watch zijn Emergencies Team van intelligente, toegewijde onderzoekers uit. Aan het front van de oorlogsgebieden in Syrië en Libië documenteren de leden van het E-Team kogelgaten, verbrande lijken en massagraven, en verzamelen ze ooggetuigenverslagen. Vervolgens riskeren ze hun leven om voor de nieuwsmedia en strafrechtbanken bewijs te leveren van wetteloze aanvallen op onschuldigen door meedogenloze regimes.

E-Team op IMDB

Score: 7 van de 10

When atrocities are committed in countries held hostage by ruthless dictators, Human Rights Watch sends in the E-Team (Emergencies Team), a collection of fiercely intelligent individuals ...

Meer zoals E-Team

Mitt

Mitt

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Man Who Wanted to See It All
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.