Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Eagle Eye

Film, 2008, 118 minuten, 3.469.217 beoordelingen
Eagle Eye
Een doelloze luilak blijkt op onverklaarbare wijze gelinkt te zijn aan een beruchte terroristische cel en fel gezocht door de federale politie.
De film Eagle Eye is uitgebracht in 2008 en duurt 118 minuten. 80 procent van de stunts deed Shia LaBeouf zelf in deze paranoïde technothriller. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Eagle Eye op Moviemeter

Wanneer Jerry Shaw (Shia LaBeouf) en Rachel Holloman (Michelle Monaghan) allebei een mysterieus telefoontje krijgen van een onbekende vrouw, komen ze door dit toeval met elkaar in aanraking. De vrouw bedreigt hen en hun familie met de dood en brengt Jerry en Rachel in verschillende levensgevaarlijke omstandigheden. Hierbij gebruikt ze de hedendaagse technologie om elke stap die ze doen te controleren. Uiteindelijk escaleert de situatie en worden deze twee gewone mensen de meest gezochte voortvluchtigen. In een race tegen de klok proberen ze er samen achter te komen wat er werkelijk gaande is en waarom hen dit overkomt.

Eagle Eye op IMDB

Score: 7 van de 10

Jerry and Rachel are two strangers thrown together by a mysterious phone call from a woman they have never met. Threatening their lives and family, she pushes Jerry and Rachel into a series of increasingly dangerous situations, using the technology of everyday life to track and control their every move.

Acteurs in Eagle Eye

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Eagle Eye

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Paul Blart: Mall Cop 2
Wanneer de klungelige beveiligingsagent Paul Blart in Las Vegas is, ontdekt hij dat criminelen de kunstcollectie van een hotel willen stelen en komt hij in actie.
Spider-Man: No Way Home (Extended Version)
In deze uitgebreide versie met geschrapte beelden en een speciale inleiding wendt Spider-Man zich tot Doctor Strange voor hulp nadat zijn identiteit is ontmaskerd.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.