Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Earthquake Bird

La música del terremoto
Film, 2019, 106 minuten
Earthquake Bird
In Tokio van de jaren 80 wordt een mysterieuze expat verdacht van de moord op haar vriendin, die is verdwenen na een driehoeksrelatie met een fotograaf.
De film Earthquake Bird is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 106 minuten. Met Oscar-winnares Alicia Vikander en Riley Keough. Gebaseerd op Susanna Jones’ roman en geregisseerd door Ridley Scott. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Earthquake Bird is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Earthquake Bird op IMDB

Score: 6,4 van de 10

An enigmatic translator with a dark past is brought in for questioning after an ex-pat friend, who came between her and her photographer boyfriend, ends up missing and presumed dead.

Acteurs in Earthquake Bird

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Earthquake Bird

The Crown

The Crown

(2020)

Vis a vis

Vis a vis

(2020)

Divines

Divines

(2016)

Greenleaf

Greenleaf

(2020)

The King

The King

(2019)

Mon frère

Mon frère

(2019)

Élite

Élite

(2021)

Baby

Baby

(2020)

Alta mar

Alta mar

(2020)

El club

El club

(2019)

Hache

Hache

(2021)

Pose

Pose

(2021)

The Stranded

The Stranded

(2019)

Joy

Joy

(2019)

Lo Spietato

Lo Spietato

(2019)

Avlu

Avlu

(2019)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
Lost City of Z
Aan het begin van de 20e eeuw raakt de Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett geobsedeerd door de zoektocht naar een mysterieuze oude beschaving in het Amazonegebied.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.