Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Eastsiders

Tv-serie, 2017
Eastsiders
In deze zwarte komedie vraagt Cal zijn vrienden om hulp wanneer hij ontdekt dat zijn partner Thom hem bedriegt.
De tv-serie Eastsiders is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Eastsiders is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Eastsiders op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Eastsiders is a TV series starring Kit Williamson, Van Hansis, and Matthew McKelligon. What happens after the world ends? Written and directed by award winning playwright Kit Williamson,

Acteurs in Eastsiders

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Eastsiders

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.