Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Easy

Tv-serie, 2019
Easy
Deze serie met sterrencast volgt diverse inwoners van Chicago die zich moeizaam een weg banen in een doolhof van liefde, seks, technologie en cultuur.
De tv-serie Easy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. De productieve filmmaker Joe Swanberg regisseerde Jake Johnson en Orlando Bloom ook in het drama 'Digging for Fire'. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Easy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Easy op Moviemeter

De ex-racepiloot Easy is eenzaam en depressief. Zijn succesvolle broer vraagt hem een kist te transporteren met het lichaam van een Oekraïense metselaar, van Italië naar een klein dorpje in de bergen van Oekraïne. Wanneer hij net over de grens is raakt Easy al snel de weg kwijt. Hij beleeft vervolgens een buitengewoon avontuur in een wereld, waar zelfs het alfabet voor hem onbegrijpelijk is.

Easy op IMDB

Score: 6,7 van de 10

This television series follows different couples in their respective forms of relationship exploration in modern day Chicago. Each episode follows separate pairs that cross paths now and again, rather than having every character tie into every episode.

Acteurs in Easy

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Easy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
First Class
Ze zijn gepassioneerd door uitzinnige mode, luxueuze feesten en exclusieve evenementen: Welkom in het leven van een groep vrienden in Barcelona.