Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Eddie Murphy: Delirious

Film, 1983, 68 minuten, 1.283.691 beoordelingen
Eddie Murphy: Delirious
Eddie Murphy's wilde stand-upcomedy is een legende en in deze live show van 1983 blinkt hij weer uit in zijn ongecensureerde opmerkingen en parodieën.
De film Eddie Murphy: Delirious is uitgebracht in 1983 en duurt 68 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.

Eddie Murphy: Delirious op IMDB

Score: 8 van de 10

Eddie Murphy's raunchy, raucous stand-up comedy routine is captured for posterity on this tape. Not for folks who dislike foul language.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Eddie Murphy: Delirious

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.