Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Edge of Fear

Film, 2018, 91 minuten
Edge of Fear
Bij een ontsnappingspoging in de wildernis ontvoert een groep psychopathische criminelen een vrouw en valt haar man aan. Hij heeft al zijn kracht nodig om haar te redden.
De film Edge of Fear is uitgebracht in 2018 en duurt 91 minuten. Robert Knepper, Jodi Lyn O'Keefe, Amaury Nolasco en Rockmond Dunbar van Prison Break werken met regisseur Bobby Roth. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Edge of Fear is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Edge of Fear op IMDB

Score: 4,6 van de 10

After being stabbed in the heart by ruthless home invaders, a man is left for dead. Now weak, outnumbered, and knife sticking from his chest, he attempts to do the impossible: save his wife from these murderers before he bleeds to death.

Acteurs in Edge of Fear

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Edge of Fear

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.