Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Een buitenaardse kerst

Film, 2020, 42 minuten
Een buitenaardse kerst
Een jonge elf denkt dat een kleine alien een kerstkado is, maar weet niet dat haar nieuwe pop de zwaartekracht van de aarde wil vernietigen en alle cadeautjes wil stelen.
De film Een buitenaardse kerst is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 42 minuten. Lief scifi-verhaal met stop-motionanimatie van de gebroeders Chiodo, die bekend zijn door hun werk voor films als 'Elf'. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Een buitenaardse kerst is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Een buitenaardse kerst

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Een buitenaardse kerst

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Drifting Home
Tijdens een noodlottige zomer moet een groep basisschoolkinderen in een op drift geraakt, verlaten flatgebouw bij zichzelf te rade gaan om de ​weg terug naar huis te vinden.
La Scuola Cattolica
In 1975 plegen drie leerlingen van een katholieke jongensschool in Rome een misdaad. Hun klasgenoten en de gemeenschap zijn geschokt.
Bless Me, Ultima
Het leven van een boerenjongen in een dorp in New Mexico verandert drastisch als er een medicijnvrouw bij hem in huis komt wonen.
Y al tercer año, resucitó
Wanneer in 1978 het gerucht de ronde doet dat Franco weer leeft, haasten democratische aanhangers en mensen uit alle lagen van de bevolking zich om het oude regime te herstellen.