Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Een jongen met de naam Kerstmis

Film, 2021, 106 minuten
Een jongen met de naam Kerstmis
De vastberaden jonge Nikolas vindt zijn roeping in een magisch land bewoond door elfen in een poging zijn vader te vinden en het geschenk van hoop mee naar huis te nemen.
De film Een jongen met de naam Kerstmis is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 106 minuten. Een levendig verhaal over de Kerstman met actie, humor en gevoel. Met Kristen Wiig, Michiel Huisman en Maggie Smith. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Een jongen met de naam Kerstmis is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Een jongen met de naam Kerstmis

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Indonesisch;Nederlands;Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Indonesisch;Nederlands;Turks

Meer zoals Een jongen met de naam Kerstmis

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Familie Claus 3
Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze lukken?
Ardiente paciencia
Een jongeman werkt als de postbode van Pablo Neruda en wordt in een wereld van woorden steeds meer gestimuleerd om dichter te worden en de vrouw van zijn dromen het hof te maken.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Mighty Express: De treinrace
Problemen op het spoor! Stoere Nate laat zich verleiden tot deelname aan een hogesnelheidsrace. Alle vrachtwagons van de Mighty Express staan op het spel.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?