Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Blue Hole In The Sky

Documentaire, 2007, 105 minuten
A Blue Hole In The Sky
Sinti en Roma die de Tweede Wereldoorlog hebben overleefd, vertellen over hun ervaringen in de concentratiekampen, op onderduikadressen en aan de frontlinie.
De documentaire A Blue Hole In The Sky is uitgebracht in 2007 en duurt 105 minuten. Afbeeldingen van vergane lichamen; beelden van nazi's; beschrijvingen van mishandeling en moord. Deze documentaire is Duister.

Regisseur

Meer zoals A Blue Hole In The Sky

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Maker Nicolas Winding Refn en zijn team vertellen hoe ze de stoïsche heldin en de duistere sprookjesversie van de onderwereld van Kopenhagen leven inbliezen.
Love Never Lies: Poland
In deze realityserie testen zes koppels hun vertrouwen in elkaar via een leugendetector met oogscan. Bedrog kost geld, maar de waarheid wordt beloond.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.