Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Eighth Grade

Film, 2018, 94 minuten
Eighth Grade
Ondanks haar sociale isolement en angst voor de middelbare school moet een verlegen scholiere optimistisch haar laatste schoolweek in de middenbouw zien door te komen.
De film Eighth Grade is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Critics' Choice Award voor Beste jonge actrice. Bo Burnham: Independent Spirit Award voor Beste 1e script. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Offbeat, Hartverwarmend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Eighth Grade op IMDB

Score: 7,5 van de 10

An introverted teenage girl tries to survive the last week of her disastrous eighth grade year before leaving to start high school.

Acteurs in Eighth Grade

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Eighth Grade

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Man About the House
Drie huurders bundelen hun krachten met de vrouw van de huisbaas in een strijd om hun huis te redden van een meedogenloze projectontwikkelaar.
Verbrande Brug
In het Belgische gehucht Verbrande Brug komen ex-geliefden Monique en Louis elkaar weer tegen tijdens de kermis, met alle gevolgen van dien voor hun huidige partners.
10000 Timmar
Een loterijwinnaar met veel vrije tijd jaagt zijn droom na om profvoetballer te worden en besluit 10.000 uur te trainen om zijn doel te behalen.
The Cleanse
Een sombere man die dringend plezier nodig heeft, volgt een sapdetox die zijn innerlijke demonen in een tastbare realiteit verandert. Waarschuwing: bijwerkingen variëren.
RELIC
Als de matriarch van hun familie verdwijnt en dan weer opduikt, gaan een dochter en kleindochter vermoeden dat ze wordt beheerst door een duistere kracht.