Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Eighth Grade

Film, 2018, 94 minuten
Eighth Grade
Ondanks haar sociale isolement en angst voor de middelbare school moet een verlegen scholiere optimistisch haar laatste schoolweek in de middenbouw zien door te komen.
De film Eighth Grade is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Critics' Choice Award voor Beste jonge actrice. Bo Burnham: Independent Spirit Award voor Beste 1e script. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Offbeat, Hartverwarmend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Eighth Grade op IMDB

Score: 7,5 van de 10

An introverted teenage girl tries to survive the last week of her disastrous eighth grade year before leaving to start high school.

Acteurs in Eighth Grade

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Eighth Grade

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.