Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Eighth Grade

Film, 2018, 94 minuten
Eighth Grade
Ondanks haar sociale isolement en angst voor de middelbare school moet een verlegen scholiere optimistisch haar laatste schoolweek in de middenbouw zien door te komen.
De film Eighth Grade is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Critics' Choice Award voor Beste jonge actrice. Bo Burnham: Independent Spirit Award voor Beste 1e script. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Offbeat, Hartverwarmend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Eighth Grade op IMDB

Score: 7,5 van de 10

An introverted teenage girl tries to survive the last week of her disastrous eighth grade year before leaving to start high school.

Acteurs in Eighth Grade

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Eighth Grade

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.
Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.
Professor And The Madman (The)
Een geleerde die werkt aan de Oxford English Dictionary, krijgt de betekenissen van duizenden woorden van een dokter met een uitgebreide vocabulaire en duistere geheimen.
Horse Girl
Een lief buitenbeentje dat van knutselen, paarden en bovennatuurlijke misdaadseries houdt, merkt dat haar steeds helderdere dromen haar echte leven binnenkomen.