Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Einsatzgruppen, les commandos de la mort

Tv-serie, 2009
Einsatzgruppen, les commandos de la mort
Een documentaireserie over de Einsatzgruppen, de nazi's die verantwoordelijk waren voor de massamoord op Joden, zigeuners en Sovjet-gevangenen in Oost-Europa.
De tv-serie Einsatzgruppen, les commandos de la mort is uitgebracht in 2009. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Duister.

Einsatzgruppen, les commandos de la mort op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Testimony from witnesses, survivors and Nazis themselves reveals the truth about the mass executions carried out by the Third Reich's Einsatzgruppen.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Einsatzgruppen, les commandos de la mort

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unstable
Een biotech-genie probeert zijn verdriet te verwerken met steun van zijn zoon, die onder de schaduw van zijn vader uit wil komen en het familiebedrijf wil redden.
From Me to You: Kimi ni Todoke
Door haar sombere gedrag heeft Sawako moeite om erbij te horen. Wanneer een extraverte klasgenoot haar echter benadert, neemt haar leven een positieve wending.
Big Mäck: Gangster und Gold
Een man wordt onschuldig veroordeeld voor een overval en brengt zes jaar door in de gevangenis. Decennia later wordt hij opnieuw verdacht. Is hij nog steeds onschuldig?
Wellmania
Als een succesvolle schrijfster door een gezondheidscrisis haar leven als feestbeest moet herzien, start ze een reis om beter te worden — zelfs als dat haar dood wordt.
Unseen
Een schoonmaakster is wanhopig op zoek naar haar man. Als een gevreesd misdaadsyndicaat tragische gebeurtenissen uit het verleden ophaalt, drijft dit haar tot moord.