Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Einsatzgruppen, les commandos de la mort

Tv-serie, 2009
Einsatzgruppen, les commandos de la mort
Een documentaireserie over de Einsatzgruppen, de nazi's die verantwoordelijk waren voor de massamoord op Joden, zigeuners en Sovjet-gevangenen in Oost-Europa.
De tv-serie Einsatzgruppen, les commandos de la mort is uitgebracht in 2009. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Duister.

Einsatzgruppen, les commandos de la mort op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Testimony from witnesses, survivors and Nazis themselves reveals the truth about the mass executions carried out by the Third Reich's Einsatzgruppen.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Einsatzgruppen, les commandos de la mort

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.