Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Einsatzgruppen, les commandos de la mort

Tv-serie, 2009
Einsatzgruppen, les commandos de la mort
Een documentaireserie over de Einsatzgruppen, de nazi's die verantwoordelijk waren voor de massamoord op Joden, zigeuners en Sovjet-gevangenen in Oost-Europa.
De tv-serie Einsatzgruppen, les commandos de la mort is uitgebracht in 2009. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Duister.

Einsatzgruppen, les commandos de la mort op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Testimony from witnesses, survivors and Nazis themselves reveals the truth about the mass executions carried out by the Third Reich's Einsatzgruppen.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Einsatzgruppen, les commandos de la mort

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.