Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga

Film, 2019, 119 minuten
Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga
Haar familie probeert haar uit te huwelijken en een schrijver probeert haar hart te veroveren. Zal deze vrouw onthullen van wie ze echt houdt?
De film Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga is uitgebracht in 2019 en duurt 119 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Sentimenteel, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Some love stories are not simple, Sweety's is one such story. She has to contend with her over-enthusiastic family that wants to get her married, a young writer who is completely smitten by...

Acteurs in Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Men in Black: International
Als van gedaante veranderende buitenaardse wezens de aarde bedreigen, gaan twee MIB-agenten op een missie om de wereld en hun eigen organisatie te redden.
Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
The Last Thing He Wanted
Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.