Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga

Film, 2019, 119 minuten
Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga
Haar familie probeert haar uit te huwelijken en een schrijver probeert haar hart te veroveren. Zal deze vrouw onthullen van wie ze echt houdt?
De film Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga is uitgebracht in 2019 en duurt 119 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Sentimenteel, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Some love stories are not simple, Sweety's is one such story. She has to contend with her over-enthusiastic family that wants to get her married, a young writer who is completely smitten by...

Acteurs in Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marriage Story
De voor een Oscar genomineerde regisseur Noah Baumbach geeft een warme, maar ook indringende kijk op hoe een huwelijk stukloopt en een familie samenblijft.
Virgin River
Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.
Three Days of Christmas
Vier zussen krijgen te maken met familiedrama's en geheimen die zich afspelen in drie verschillende tijdsperiodes, en altijd op eerste kerstdag.
Triad Princess
Nadat de onbesuisde dochter van een machtige triadebaas bodyguard is geworden van een beroemdheid, zet ze het leven van een tv-ster op zijn kop en ontdekt ze de liefde.
Astronomy Club: The Sketch Show
Met unieke persoonlijke perspectieven die samen één stem vormen, laten de leden van Astronomy Club zich van hun scherpe kant zien in absurde sketches.