Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga

Film, 2019, 119 minuten
Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga
Haar familie probeert haar uit te huwelijken en een schrijver probeert haar hart te veroveren. Zal deze vrouw onthullen van wie ze echt houdt?
De film Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga is uitgebracht in 2019 en duurt 119 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Sentimenteel, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Some love stories are not simple, Sweety's is one such story. She has to contend with her over-enthusiastic family that wants to get her married, a young writer who is completely smitten by...

Acteurs in Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
45 revoluciones
In het Madrid van de jaren 60 lanceert muziekproducent Guillermo Rojas een rock-'n-roll-label met de hulp van de opkomende zanger Robert en de slimme producent Maribel.
Better Than Us
Een familie die bijna uit elkaar valt, krijgt een geavanceerde robot die wordt gezocht door een concern, rechercheurs van de afdeling moordzaken, en terroristen.
La víctima número 8
Niemand is te vertrouwen nadat een bomaanslag in Bilbao zeven doden heeft geëist en de levens van de vermoedelijke jihadist en iedereen om hem heen kapot heeft gemaakt.
La Reina del Sur
Na jaren van bloed, zweet en tranen heeft een vrouw van nederige afkomst zich opgewerkt tot een gevaarlijke positie: ze is een legende in de drugssmokkel.