Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El Alien y Yo

Me and the Alien
Film, 2016, 83 minuten
El Alien y Yo
Een punkband is op zoek naar een nieuwe sound en neemt Pepe aan. De spanning loopt echter hoog op wanneer deze keyboardspeler met het syndroom van Down de show steelt.
De film El Alien y Yo is uitgebracht in 2016 en duurt 83 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El Alien y Yo op Moviemeter

Een punkband is op zoek naar een nieuwe sound en neemt Pepe aan. Omdat hij anders is noemen ze hem 'The Alien'. De spanning loopt echter hoog op wanneer deze keyboardspeler met het syndroom van Down de show steelt en ze dankzij zijn talent doorbreken...

El Alien y Yo op IMDB

Score: 5,4 van de 10

El Alien y yo is a movie starring Ines De Tavira, Juan Castelazo, and Paco de la Fuente. Lauro, Rita and Agus have a punk band that's not very successful, so they decide to bring a keyboard player to

Acteurs in El Alien y Yo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals El Alien y Yo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Always Amore
Een weduwe huurt een consultant in om het restaurant van haar overleden man te redden. Ze stelt zich langzaam open voor veranderingen, maar kan ze ook nieuwe liefde accepteren?
Almost Pyaar With DJ Mohabbat
Twee jonge stellen uit verschillende werelden jagen verboden liefde na. Hun levens raken verstrengeld wanneer opstandigheid en intolerantie botsen in twee parallelle verhalen
Unstable
Een biotech-genie probeert zijn verdriet te verwerken met steun van zijn zoon, die onder de schaduw van zijn vader uit wil komen en het familiebedrijf wil redden.
From Me to You: Kimi ni Todoke
Door haar sombere gedrag heeft Sawako moeite om erbij te horen. Wanneer een extraverte klasgenoot haar echter benadert, neemt haar leven een positieve wending.
The Last of the Mohicans
Een Engelsman die is opgevoed door een inheemse stam in koloniaal Amerika, raakt betrokken bij een bloedig conflict wanneer hij valt voor de dochter van een Britse kolonel.