Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El Alien y Yo

Me and the Alien
Film, 2016, 83 minuten
El Alien y Yo
Een punkband is op zoek naar een nieuwe sound en neemt Pepe aan. De spanning loopt echter hoog op wanneer deze keyboardspeler met het syndroom van Down de show steelt.
De film El Alien y Yo is uitgebracht in 2016 en duurt 83 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El Alien y Yo op Moviemeter

Een punkband is op zoek naar een nieuwe sound en neemt Pepe aan. Omdat hij anders is noemen ze hem 'The Alien'. De spanning loopt echter hoog op wanneer deze keyboardspeler met het syndroom van Down de show steelt en ze dankzij zijn talent doorbreken...

El Alien y Yo op IMDB

Score: 5,4 van de 10

El Alien y yo is a movie starring Ines De Tavira, Juan Castelazo, and Paco de la Fuente. Lauro, Rita and Agus have a punk band that's not very successful, so they decide to bring a keyboard player to

Acteurs in El Alien y Yo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals El Alien y Yo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.