Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El Autor

The Motive
Film, 2017, 114 minuten
El Autor
Een beginnend schrijver zonder inbeeldingsvermogen probeert inspiratie te vinden voor zijn boek door de levens van zijn buren te manipuleren en er dan over te schrijven.
De film El Autor is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 114 minuten. Deze film won twee Goya en Feroz Awards voor Beste acteur (Javier Gutiérrez) en Beste vrouwelijke bijrol (Adelfa Calvo). Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El Autor op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A man obsessed with the idea of writing "high literature" starts to cause conflicts around him to write about it.

Trailer

Acteurs in El Autor

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals El Autor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
The Marriage App
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.