Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El Autor

The Motive
Film, 2017, 114 minuten
El Autor
Een beginnend schrijver zonder inbeeldingsvermogen probeert inspiratie te vinden voor zijn boek door de levens van zijn buren te manipuleren en er dan over te schrijven.
De film El Autor is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 114 minuten. Deze film won twee Goya en Feroz Awards voor Beste acteur (Javier Gutiérrez) en Beste vrouwelijke bijrol (Adelfa Calvo). Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El Autor op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A man obsessed with the idea of writing "high literature" starts to cause conflicts around him to write about it.

Trailer

Acteurs in El Autor

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals El Autor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.