Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El Autor

The Motive
Film, 2017, 114 minuten
El Autor
Een beginnend schrijver zonder inbeeldingsvermogen probeert inspiratie te vinden voor zijn boek door de levens van zijn buren te manipuleren en er dan over te schrijven.
De film El Autor is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 114 minuten. Deze film won twee Goya en Feroz Awards voor Beste acteur (Javier Gutiérrez) en Beste vrouwelijke bijrol (Adelfa Calvo). Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El Autor op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A man obsessed with the idea of writing "high literature" starts to cause conflicts around him to write about it.

Trailer

Acteurs in El Autor

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals El Autor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.