Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El Autor

The Motive
Film, 2017, 114 minuten
El Autor
Een beginnend schrijver zonder inbeeldingsvermogen probeert inspiratie te vinden voor zijn boek door de levens van zijn buren te manipuleren en er dan over te schrijven.
De film El Autor is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 114 minuten. Deze film won twee Goya en Feroz Awards voor Beste acteur (Javier Gutiérrez) en Beste vrouwelijke bijrol (Adelfa Calvo). Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El Autor op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A man obsessed with the idea of writing "high literature" starts to cause conflicts around him to write about it.

Trailer

Acteurs in El Autor

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals El Autor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Uncorked
Een jonge man droomt ervan om meestersommelier te worden, maar zijn vader wil dat hij het barbecuerestaurant van de familie overneemt.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.