Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El aviso

The Warning
Film, 2018, 92 minuten
El aviso
Nadat zijn vriend wordt doodgeschoten, ontdekt Jon een numeriek patroon achter sterfgevallen op dezelfde plek. Hij probeert het volgende jonge slachtoffer te waarschuwen.
De film El aviso is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 92 minuten. Acteur Raúl Arévalo (Jon) won twee Goya's en drie Feroz Awards voor zijn regiedebuut 'The Fury of a Patient Man'. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.El aviso is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El aviso op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Ten-year-old Nico receives a threatening letter and now his life is in danger. No one seems to believe him except one person that he doesn't know who has come to believe that fate itself wants the boy dead and tries to prevent it.

Trailer

Acteurs in El aviso

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals El aviso

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Endless Night
Een 17-jarige is het monotone leven in een buitenwijk zat en raakt bevriend met een groep tieners die een drug gebruikt die hen doet dromen terwijl ze wakker zijn.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Keep Breathing
Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.
The Most Hated Man on the Internet
Een volhardende moeder is vastbesloten om de foto's van haar dochter van een wraakpornowebsite te verwijderen en onderneemt online een kruistocht om de wrede oprichter te stoppen.