Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El bar

Film, 2017, 102 minuten
El bar
Een groep onbekenden zit vast in een bar in Madrid na getuige te zijn geweest van een moord. Ze keren zich tegen elkaar wanneer de paniek toeslaat en het dodental stijgt.
De film El bar is uitgebracht in 2017 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El bar op IMDB

Score: 6,4 van de 10

On an ordinary day in bustling downtown Madrid, life ticks over as usual, while inside a decrepit and noisy central bar, a motley assortment of common urbanites is killing time indolently, up until a loud gunshot sends chills down the spine. Out of the blue, now a man lies dead in front of the bar in a pool of blood, and then surprisingly, in broad daylight, another death follows. Where did that mysterious lethal bullet come from? Is this an act of terrorism or is there a solitary invisible sniper hidden on a roof? As hysteria prevails and the bodies miraculously vanish into thin air, the perplexed and terrified bar's regulars are bound to turn on each other, paranoid and suspicious of the potential assassin who might be hiding inside the place. Is there indeed a wolf among sheep?

Acteurs in El bar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals El bar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.