Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Killer Book Club

Film, 2023, 89 minuten
Killer Book Club
Acht vrienden die dol zijn op horror, vechten voor hun leven wanneer een moordlustige clown die hun grimmige geheim lijkt te kennen, ze een voor een begint te vermoorden.
De film Killer Book Club is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 89 minuten. Veki Velilla, Álvaro Mel en Iván Pellicer leiden een sterrencast boordevol aanstormend jong talent. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Killer Book Club is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is IJzingwekkend, Griezelig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Killer Book Club

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Killer Book Club

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Elena Knows
Een vrouw met de ziekte van Parkinson leidt een gestaag onderzoek naar de verantwoordelijken voor de plotselinge dood van haar dochter.
No voy a pedirle a nadie que me crea
Net voordat een schrijver naar Barcelona verhuist, lopen zijn leven en carrière niet meer volgens plan wanneer hij in een gevaarlijk web van criminelen belandt.
Stamped from the Beginning
Deze documentaire naar de bestseller van Ibram X. Kendi gebruikt innovatieve animaties en deskundige inzichten om de geschiedenis van racistische ideeën in Amerika te onderzoeken.
In Love and Deep Water
Romantiek, mysterie en chaos ontvouwen zich aan boord van een cruiseschip op weg naar de Egeïsche Zee wanneer een butler en een passagier proberen een vreemde moord op te lossen.