Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El club

Tv-serie, 2019
El club
Enkele rijke buitenbeentjes in Mexico proberen geld te verdienen met de verkoop van MDMA. Ze raken al snel in de problemen met andere drugsdealers, de wet en hun familie.
De tv-serie El club is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. El club is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El club op IMDB

Dealing with the pressure of his father and his need to be someone, Pablo decides to start a new shady, tricky business that will lead him to some happy but tragic experiences.

Acteurs in El club

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals El club

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Family Reunion Christmas
M'Dear en haar zussen proberen hun zangoptreden op de rails te houden voor een kerstmisverkiezing in de kerk. Opa leert de kinderen een belangrijke les.
Virgin River
Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.
Three Days of Christmas
Vier zussen krijgen te maken met familiedrama's en geheimen die zich afspelen in drie verschillende tijdsperiodes, en altijd op eerste kerstdag.
Triad Princess
Nadat de onbesuisde dochter van een machtige triadebaas bodyguard is geworden van een beroemdheid, zet ze het leven van een tv-ster op zijn kop en ontdekt ze de liefde.
Astronomy Club: The Sketch Show
Met unieke persoonlijke perspectieven die samen één stem vormen, laten de leden van Astronomy Club zich van hun scherpe kant zien in absurde sketches.