Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El club

Tv-serie, 2019
El club
Enkele rijke buitenbeentjes in Mexico proberen geld te verdienen met de verkoop van MDMA. Ze raken al snel in de problemen met andere drugsdealers, de wet en hun familie.
De tv-serie El club is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.El club is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El club op IMDB

Dealing with the pressure of his father and his need to be someone, Pablo decides to start a new shady, tricky business that will lead him to some happy but tragic experiences.

Acteurs in El club

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals El club

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
The Endless Night
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Against the Ropes
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
Shanty Town
Een groep courtisanes probeert te ontsnappen aan de greep van een beruchte gangsterbaas, maar door politieke corruptie en bloedbanden is vrijheid vrijwel onmogelijk.