Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El faro de las orcas

Film, 2016, 110 minuten
El faro de las orcas
Een moeder reist met haar autistische zoon naar Patagonië in de hoop dat een parkwachter en een school wilde orka's hem zullen leren om zich emotioneel open te stellen.
De film El faro de las orcas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 110 minuten. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El faro de las orcas op IMDB

Score: 6,9 van de 10

El faro de las orcas is a movie starring Maribel Verdú, Joaquín Furriel, and Joaquín Rapalini. A mother with an autistic child travel from Spain to Argentina looking to help her son to connect with his emotions.

Acteurs in El faro de las orcas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals El faro de las orcas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.