Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El Hombre de las Mil Caras

Film, 2016, 122 minuten
El Hombre de las Mil Caras
Een voormalig spion wordt door zijn eigen Spaanse overheid verraden en besluit om miljoenen dollars te stelen die door een corrupte ambtenaar achterover zijn gedrukt.
De film El Hombre de las Mil Caras is uitgebracht in 2016 en duurt 122 minuten. Spaanse Goya Award-winnaar in 2017 voor Beste nieuwe acteur (Carlos Santos) en Beste aangepast scenario. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El Hombre de las Mil Caras op IMDB

A bittersweet tale of a boy falling for a vampire.

Acteurs in El Hombre de las Mil Caras

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals El Hombre de las Mil Caras

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.