Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El hoyo

Film, 2019, 94 minuten
El hoyo
In een gevangenis waar mannen op hoge verdiepingen beter eten dan de kruimeleters eronder, probeert een van hen het systeem te veranderen zodat iedereen genoeg krijgt.
De film El hoyo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 94 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El hoyo op IMDB

Score: 7,1 van de 10

A vertical prison with one cell per level. Two people per cell. One only food platform and two minutes per day to feed from up to down. An endless nightmare trapped in The Pit.

Acteurs in El hoyo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals El hoyo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
Dangerous Lies
Een arme verzorgster erft onverwachts het huis van haar patiënt, maar door duistere geheimen raakt ze verstrikt in bedrog en gevaar.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.
Time to Hunt
Drie criminelen willen hun dystopische wereld inruilen voor een paradijs ergens ver weg en plannen een overval, maar trekken de aandacht van een wrede moordenaar.
Domino
Een politieagent in Kopenhagen jaagt op de man die zijn partner aanviel, maar stuit op een riskant spionagespel.