Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Wasteland

Film, 2022, 93 minuten
The Wasteland
Een kwaadaardig beest dat zich voedt met angst, tergt een 19de-eeuws gezin dat afgelegen woont. Kan de kleine Diego zijn moeder redden van het beest, en haarzelf?
De film The Wasteland is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 93 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder The Wasteland is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Wasteland op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A remote brick manufacture factory produces bricks in an ancient way. Many families with different ethnicities work in the factory and the boss seems to hold the key to solving their problems. Forty-year-old Lotfollah, who has been born on-site, is the factory supervisor and acts as go-between for the workers and the boss. Boss has Lotfollah gather all the workers in front of his office. He wants to talk to them about the shutdown of the factory. All matters now to Lotfollah is to keep Sarvar unharmed, the woman he has been in love with for a long time.

Acteurs in The Wasteland

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel];F
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Wasteland

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

THE CRAZIES
De bewoners van een klein plaatsje in Kansas krijgen te maken met een vervuiling van hun watervoorziening. Stukje bij beetje beginnen de inwoners gestoord te worden...
The Headless Ghost
Drie tieners brengen de nacht door in een spookachtig Engels kasteel om na te gaan of de plaatselijke legende over de ronddolende geest zonder hoofd wel klopt.
Ghost Ship
Na een reeks vreemde voorvallen beseft een koppel dat de geruchten over het tweedehandse jacht dat zij in een luxe woning transformeren, waar zijn en dat het er spookt.
Frankenstein 90
Nadat Victor Frankenstein het krachtige monster Frank heeft gemaakt, leert hij hem allerlei levenslessen. Maar Frank wil graag een vrouw en dus gaat Victor aan de slag.
1000 Miles from Christmas
Een auditor met een grote hekel aan Kerstmis wordt voor zijn werk naar een kleine stad gestuurd. Daar ontmoet hij een vrouw die vastbesloten is zijn mening te veranderen.