Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Wasteland

Film, 2022, 93 minuten
The Wasteland
Een kwaadaardig beest dat zich voedt met angst, tergt een 19de-eeuws gezin dat afgelegen woont. Kan de kleine Diego zijn moeder redden van het beest, en haarzelf?
De film The Wasteland is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 93 minuten. Met Inma Cuesta ('The Bride'), Roberto Álamo ('May God Save Us') en Asier Flores ('Pain and Glory'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Wasteland is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Wasteland op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A remote brick manufacture factory produces bricks in an ancient way. Many families with different ethnicities work in the factory and the boss seems to hold the key to solving their problems. Forty-year-old Lotfollah, who has been born on-site, is the factory supervisor and acts as go-between for the workers and the boss. Boss has Lotfollah gather all the workers in front of his office. He wants to talk to them about the shutdown of the factory. All matters now to Lotfollah is to keep Sarvar unharmed, the woman he has been in love with for a long time.

Acteurs in The Wasteland

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel];F
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Wasteland

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Split
Een man met meerdere identiteiten ontvoert drie tienermeisjes. Ze moeten zien te ontsnappen voordat zijn nieuwste en gevaarlijkste persoonlijkheid het overneemt.
Day Shift
Een vampierenjager moet binnen een week het geld bij elkaar krijgen voor het schoolgeld en de beugel van zijn kind. Proberen de kost te verdienen kan zijn dood worden.
Code Name: Emperor
Een geheim agent krijgt de opdracht om een keurige politicus in een kwaad daglicht te stellen en moet besluiten of hij bepaalde grenzen wel wil overschrijden.
Resident Evil: Welcome to Raccoon City
In 1998 proberen de inwoners van Raccoon City een nacht van verschrikkingen te overleven terwijl een farmaceutisch bedrijf zich haast om belastend bewijsmateriaal op te ruimen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.