Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El Pepe, una vida suprema

Documentaire, 2018, 73 minuten
El Pepe, una vida suprema
In deze persoonlijke documentaire praat de voormalige president van Uruguay, José 'Pepe' Mujica, over dingen die hij in de gevangenis leerde, zijn idealen en de toekomst.
De documentaire El Pepe, una vida suprema is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 73 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El Pepe, una vida suprema op IMDB

Score: 7 van de 10

An examination of the life, times, and legacy of Uruguay's last president, José "Pepe" Mujica.

Acteurs in El Pepe, una vida suprema

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals El Pepe, una vida suprema

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

CAMINO A ROMA
Regisseur Alfonso Cuarón vertelt over de jeugdherinneringen, het tijdsgewricht en de creatieve keuzes die de basis vormden van zijn met een Oscar bekroonde film 'ROMA'.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Dolly Parton: Here I Am
Dolly Parton neemt de kijker mee op een ontroerende, muzikale reis in deze documentaire over mensen en plaatsen die haar iconische carrière hebben vormgegeven.
Kevin Hart: Don’t F**k This Up
Tussen het tumult in zijn carrière en huwelijk door vertelt comedian en filmster Kevin Hart openhartig over zijn persoonlijke doorbraken op de golven van crises en roem.